We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag bij home & living &go (C level) op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

Home & living

Op zoek naar de nieuwste groothandel collecties in binnenhuisinrichting en decoratie? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Woondecoratie

Woondecoratie vormt ongetwijfeld de finishing touch in elke woning. Inspireer je klanten met een ruim aanbod in woonaccessoires volgens de laatste trends. Ontdek de beste leveranciers in interieurartikelen bij Trademart.

Exposanten en merken
Meubelen

Ontdek bij Trademart een breed gamma groothandel leveranciers om meubelcollecties in te kopen voor jouw winkel of webshop. Van trendy riet-dressoirs tot robuuste eettafels en comfortabele stoelen.

Exposanten en merken
Huishoudtextiel

Een zachte en onmisbare toets voor elke woning: huishoudtextiel voor bad-, bed- en slaapkamer en uiteraard voor de keuken. Van kussens met een pied-du-poulemotief tot handdoeken met een subtiele polka dot. Je vindt het allemaal bij Trademart.

Exposanten en merken
Kook- en eetgerei

Dat kook- en eetgerei de basis vormt voor een geslaagde maaltijd is geen geheim. Van bestek, kristal en glas tot fleurige theepotten en hippe keukenaccessoires. Je vindt het allemaal in onze afdeling home & living!

Exposanten en merken
Outdoor

Outdoor-decoratie geeft vorm aan tuin, terras en patio! Het is belangrijk om dat stijlvol te doen, met de juiste tuinmeubelen en decoratie. Van boho-chique terrasverwarmers tot Scandinavische zitbanken. Ontdek al onze groothandelaars in tuinmeubelen.

Exposanten en merken
Verlichting

Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in een ruimte. Een onmisbaar onderdeel in elk interieur dus! Ontdek alle exposanten in onze groothandel verlichting.

Exposanten en merken

Inspiratie

Home & living events

Samen met onze exposanten organiseren we elk jaar een reeks sectorspecifieke evenementen. Kijk wat er de komende tijd te doen is, en neem zeker uw agenda mee!

Alle events

Praktische informatie

Bezoek je deze afdeling binnenkort? Hier check je alle praktische info voor een geslaagd bezoek!

home & living

Kitchen, dining, design, gifts - Laatste maandag vd maand

Maandag

10:00 - 17:00

home & living

Decoration - Elke maandag

Maandag

10:00 - 17:00

Word exposant!

Een geweldig idee! Laat je collectie schitteren dankzij onze premium locatie en ruime, state-of-the-art showrooms. Je nodigt klanten uit in een aangenaam professioneel kader en boost je verkoopcijfers dankzij je nieuwe verkoopkanaal. Waar wacht je op?

Word exposant!