WORLD OF TRADEMART

Praktische info

Hoe kan je Trade Mart Brussels het makkelijkst bereiken? Wat is het beste moment om te komen en waar moet je zijn binnen het gebouw? Hieronder vind je een antwoord op allerlei praktische vragen. Blijf je nog met een prangende vraag zitten? Neem dan gerust contact met ons op.

Trade Mart Brussels

  • Atomiumsquare 1 - Postbus 211
  • 1020 Brussel
  • België

Alle praktische informatie over...

Hoe bezoek je Trade Mart in Corona-tijden?

Bij Trade Mart hebben we enkele maatregelen getroffen tegen de verspreiding van Corona. Lees hier verder wat wij doen en wat we van onze bezoekers verwachten.

Onze Corona-richtlijnen

Openingsdagen

Maak je best een afspraak met jouw leveranciers of kom je beter eens langs tijdens een evenement? Bekijk wat het beste moment is voor jouw bezoek aan Trade Mart Brussels.

Openingsdagen per sector bekijken

Bereikbaarheid en parking

Trade Mart Brussels is goed bereikbaar met de fiets, met de wagen en via het openbaar vervoer. Het gebouw heeft twee ingangen zodat je snel bij de sectoren van jouw voorkeur bent.

Meer informatie

Trade Mart Brussels bezoeken

Ben je retailer en wil je naar Trade Mart Brussels komen? Neem dan even alle informatie door in verband met registratie en toegang, tips & tricks voor je eerste bezoek enzovoort.

Trade Mart Brussels bezoeken

Indeling van het gebouw

Trade Mart Brussels telt 6 verdiepingen. Exposanten van eenzelfde sector of productgroep worden zoveel mogelijk gegroepeerd op dezelfde locatie binnen het gebouw.

Meer informatie

Maps

Vind jouw route met behulp van onze maps. Zoek op merk, exposant of zelfs artikelen en ontdek de beste weg.

Navigeer me door het gebouw

VIP tour

We weten dat een eerste bezoek aan Trade Mart Brussels soms wat overweldigend kan zijn. Voor nieuwe bezoekers doen we daarom graag nog een tikkeltje extra en organiseren we een VIP tour in ons gebouw.

Inschrijven voor een VIP tour

Laden en lossen van goederen

Kom je iets leveren of ophalen? Gebruik dan de laadkaaien, Dock 1 Atomium of Dock 2 Esplanade, om bij de juiste showroom te geraken.

Meer informatie

Overnachten in de buurt

Wilt u in de buurt van Trade Mart Brussels overnachten? Gosset Hotel biedt 15% korting aan op de beste prijs van de dag. Inclusief ontbijtbuffet, Wi-Fi en parking. Reserveer met de code CORP15 op de website www.gosset.be.