We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

shoes & bags

Bij Trademart verbinden we al meer dan 50 jaar schoenen- en handtassenmerken met inkopers, retailers en zaakvoerders. Aanwezig zijn in onze shoes & bags afdeling is dan ook onmisbaar voor elk schoenen- en handtassenmerk!

Laat je merk zien!

Shoes & bags bij trademart is de ideale plaats om jouw merk aan de wereld te laten zien! Ben je er klaar voor? Wij helpen je graag verder!

Bereik de juiste inkopers

We zijn er heel trots op meer dan 80% van de Belgische schoenendetailhandelaars jaarlijks meermaals voor Trademart kiest!

 • Bruisende inkoopevents elk seizoen
 • Een volledig vernieuwde schoenenverdieping
 • Premium locatie naast het Atomium
 • Ruime, state-of-the art showrooms
 • Een uitgebreid netwerk van 135 exposanten, goed voor 700 toonaangevende merken

   Kies de formule die bij jouw merk past!

   Je hebt de keuze uit een permanente showroom, een seizoen lang uittesten, gastexposant tijdens een event of een shared en staffed showroom.

   1. Huur een permanente showroom

   Profiteer het hele jaar lang van een veelzijdige locatie in het hart van de Benelux. Je ontvangt klanten in een bruisende, professionele omgeving voorzien van alle gemak, comfort en faciliteiten.

   2. Een seizoen lang uittesten

   Wil je een testritje maken voordat je een sprong in het diepe neemt? Ga dan voor onze tijdelijke huurformule "seizoenshuren": je huurt een showroom per seizoen, voor een maximum van twee opeenvolgende seizoenen.

   3. Shared (staffed) Showroom

   Heb je het gevoel dat jouw merk nog niet klaar is voor een vaste stek? Geen probleem: je kan gerust ook een stand delen met andere merken. Dat is niet enkel inspirerend – we matchen je namelijk met een andere onderneming die qua look en feel perfect bij jouw merk aansluit -maar het is ook de perfecte manier om je netwerk verder uit te bouwen.

   4. Gastexposant tijdens events

   Doe mee met de shoes & bags open days feat. Centro Benelux (12-14/02 ) of de shoes & bags open days (27-28/02) in uw all-in popup-booth. Bereik 550+ schoenen & tassen retailers in een paar dagen.

   Ontdek The Market >

   Interesse?

   Ons team staat klaar om de showroom van jouw dromen te bespreken. Neem persoonlijk contact op met Dimitri voor al je vragen of laat simpelweg je gegevens achter indien je gecontacteerd wil worden voor meer info.

   Trademart

   Atomiumsquare 1 - Postbus 211

   1020 Brussel

   België

   BE0413.030.255

   tel:+32 (0)2 400 7 400 info@trademart.be