We zijn gesloten op zondag 09/04, maar ontvangen je graag op Paasmaandag 10/04 van 10u tot 16u.

Supplies & services

Op zoek naar dé locatie om jouw services op de kaart te zetten? Wil jij een breed netwerk aan retailers en aanbieders om jouw services aan de man te brengen? Dan ben je in Trademart aan het goede adres.

We schotelen onze bezoekers niet enkel de allerlaatste collecties voor, we vullen het aanbod graag aan met enkele onmisbare supplies & services. Dankzij de aanwezigheid van aanbieders in verpakkingsmaterialen, bewakingssystemen en winkelbeveiliging, geurmarketing, etalagemateriaal en nog veel meer, maken we de cirkel rond.

Bereik meer klanten met jouw diensten

Trademart is dé ideale plek om met jouw service uit te pakken. Breid je klantenportfolio uit vanuit onze centrale locatie.

Bied onze retailers de ondersteuning die ze nodig hebben

Onze supplies & services-afdeling biedt zowel bezoekers als exposanten extra diensten aan. Van verpakkingsmaterialen en merchandising tot bewakingssystemen,  geurmarketing en winkelinrichting.

Pas jij met jouw product of service ook in dit rijtje? Denk je meerwaarde te kunnen bieden aan onze bezoekers en exposanten?

Profiteer van onze jaarlijkse doelstelling

  • Meer dan 10.000 unieke vakbezoekers per jaar
  • 400 exposanten
  • Fysieke winkels, online spelers, wereldproducten, niche merken, ...

Interesse?

Ons team staat klaar om de showroom van jouw dromen te bespreken. Neem persoonlijk contact op met Dimitri voor al je vragen of laat simpelweg je gegevens achter indien je gecontacteerd wil worden voor meer info.

Trademart

Atomiumsquare 1 - Postbus 211

1020 Brussel

België

BE0413.030.255

tel:+32 (0)2 400 7 400 info@trademart.be